Mutatjuk, mennyi pénzt keresnek a Super Bowl-győztes Denver játékosai

Na mit szeret a magyar a csirkepaprikáson, a keverten, a pletykán és a vízilabdán kívül? A zsebekben turkálni, bizony. Most aztán lehet lubickolni, itt a Denver teljes keretének fizetése egyenként.

A Super Bowlt nyerő csapat legjobban kereső játékosa a teljes szerződés időtartamát nézve Demaryius Thomas, a 28 éves elkapónak 5 éves szerződést toltak az orra alá, amely 70 millió dollárról szólt. 2020-ig írt alá. Ez ugye éves szinten 14 millió, Peyton Manningnek viszont természetesen ennél magasabb, ő évi 17 milliót kap(ott), de mivel csak kétéves volt a kontraktusa, ezért látható lejjebb a neve.

A harmadik legjobban kereső pedig a left tackle, ők védik az irányítót a vak oldalon, így ők a legfontosabbak az QB után. Ryan Clady 10,5 milliót keres évente, 5 évre 52,5 millióért szignózott 2013-ban. Őt Aqib Talib követi 9,5 millióval, a brutális cornerbacknek még négy évig él a szerződése.

A csapat két legjobbja a két outside linebacker, Von Miller és DeMarcus Ware. Előbbi a Super Bowl MVP-je lett és idén lejár a szerződése. Eddig 5 250 095 dollárt keresett évente, ez most bőven emelkedni fog, ráadásul csak 26 éves. Ware már 33, és még él a szerződése, ami évi 10 milliót garantál.

Itt a teljes lista:

(Spotrac.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.