Mutatjuk, mennyi pénzt keresnek a Super Bowl-győztes Denver játékosai

Na mit szeret a magyar a csirkepaprikáson, a keverten, a pletykán és a vízilabdán kívül? A zsebekben turkálni, bizony. Most aztán lehet lubickolni, itt a Denver teljes keretének fizetése egyenként.

A Super Bowlt nyerő csapat legjobban kereső játékosa a teljes szerződés időtartamát nézve Demaryius Thomas, a 28 éves elkapónak 5 éves szerződést toltak az orra alá, amely 70 millió dollárról szólt. 2020-ig írt alá. Ez ugye éves szinten 14 millió, Peyton Manningnek viszont természetesen ennél magasabb, ő évi 17 milliót kap(ott), de mivel csak kétéves volt a kontraktusa, ezért látható lejjebb a neve.

A harmadik legjobban kereső pedig a left tackle, ők védik az irányítót a vak oldalon, így ők a legfontosabbak az QB után. Ryan Clady 10,5 milliót keres évente, 5 évre 52,5 millióért szignózott 2013-ban. Őt Aqib Talib követi 9,5 millióval, a brutális cornerbacknek még négy évig él a szerződése.

A csapat két legjobbja a két outside linebacker, Von Miller és DeMarcus Ware. Előbbi a Super Bowl MVP-je lett és idén lejár a szerződése. Eddig 5 250 095 dollárt keresett évente, ez most bőven emelkedni fog, ráadásul csak 26 éves. Ware már 33, és még él a szerződése, ami évi 10 milliót garantál.

Itt a teljes lista:

(Spotrac.com)

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.