Mutatjuk, mennyi pénzt keresnek a Super Bowl-győztes Denver játékosai

Na mit szeret a magyar a csirkepaprikáson, a keverten, a pletykán és a vízilabdán kívül? A zsebekben turkálni, bizony. Most aztán lehet lubickolni, itt a Denver teljes keretének fizetése egyenként.

A Super Bowlt nyerő csapat legjobban kereső játékosa a teljes szerződés időtartamát nézve Demaryius Thomas, a 28 éves elkapónak 5 éves szerződést toltak az orra alá, amely 70 millió dollárról szólt. 2020-ig írt alá. Ez ugye éves szinten 14 millió, Peyton Manningnek viszont természetesen ennél magasabb, ő évi 17 milliót kap(ott), de mivel csak kétéves volt a kontraktusa, ezért látható lejjebb a neve.

A harmadik legjobban kereső pedig a left tackle, ők védik az irányítót a vak oldalon, így ők a legfontosabbak az QB után. Ryan Clady 10,5 milliót keres évente, 5 évre 52,5 millióért szignózott 2013-ban. Őt Aqib Talib követi 9,5 millióval, a brutális cornerbacknek még négy évig él a szerződése.

A csapat két legjobbja a két outside linebacker, Von Miller és DeMarcus Ware. Előbbi a Super Bowl MVP-je lett és idén lejár a szerződése. Eddig 5 250 095 dollárt keresett évente, ez most bőven emelkedni fog, ráadásul csak 26 éves. Ware már 33, és még él a szerződése, ami évi 10 milliót garantál.

Itt a teljes lista:

(Spotrac.com)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon