Ennél egyszerűbb nem is lehetne a Real Madrid következő idényre szánt meze

Már ha persze tényleg ebben feszítenek majd Ronaldóék.

Hivatalosan még nem mutatták be, és nem is mostanság fogják, mert abban biztosak lehetünk, hogy a klub marketingesei pontosan tudják, még az aktuális mezekben is van muníció, így az átigazolási időszakban meg még inkább. Úgy meg aztán főleg, hogy most majd két transzferidőszakból is kimaradnak Zidane-ék.

A mez egyszerű: galléros és tök fehér, oldalt három lila (Adidas-)csík fut végig, ujján pedig egy körbe. Tényleg tök egyszerű és letisztult.

Már Messiék meze is kiszivárgott, de azt is legalább akkora fenntartással fogadjuk, mint a Realét.

Szóval a spanyol bajnokságot nézed? Fogadsz is?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.