Érthetetlen helyre igazolt Németh Krisztián

A magyar futball egyik legnagyobb tehetségének tartott csatár úgy fest, feladta, hogy valaha valami értelmes helyen fog futballozni és Katarba igazolt.

Mondjuk ki őszintén, amikor azt láttuk, hogy Németh Krisztiánt a Liverpool utánpótlás-játékosaként beválasztották a 2009-es egyiptomi U20-as vébé All Star-csapatába, nem ilyen karriert jósoltunk neki.

Miután megjárta a görög első- és másodosztályt, a másodosztályú MTK-t, a holland Waalwijkot, Amerikába került, ahol sikerült összeszednie magát, és ismét stabil kerettag lett a válogatottban. 11 gólt lőtt az utóbbi szezonban, és az év gólja címet is neki ítélték. Már egy-két hónapja lehetett arról hallani, hogy új csapatba igazol, és sokan arra tippeltek, hogy Európába igazol, hogy jobban szem előtt legyen az Európa-bajnokság előtt.

Ehelyett a katari al-Garafa csapatához igazolt, amely a tizennégy csapatos bajnokság nyolcadik helyén áll. Sportszakmai indok nem nagyon igazolhatja ezt a döntést, a pénz inkább.

Valamiért Dzsudzsák Balázs jutott eszünkbe, aki a PSV kapitányaként igazolt az Anzsi Mahacskalába...

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.