Érthetetlen helyre igazolt Németh Krisztián

A magyar futball egyik legnagyobb tehetségének tartott csatár úgy fest, feladta, hogy valaha valami értelmes helyen fog futballozni és Katarba igazolt.

Mondjuk ki őszintén, amikor azt láttuk, hogy Németh Krisztiánt a Liverpool utánpótlás-játékosaként beválasztották a 2009-es egyiptomi U20-as vébé All Star-csapatába, nem ilyen karriert jósoltunk neki.

Miután megjárta a görög első- és másodosztályt, a másodosztályú MTK-t, a holland Waalwijkot, Amerikába került, ahol sikerült összeszednie magát, és ismét stabil kerettag lett a válogatottban. 11 gólt lőtt az utóbbi szezonban, és az év gólja címet is neki ítélték. Már egy-két hónapja lehetett arról hallani, hogy új csapatba igazol, és sokan arra tippeltek, hogy Európába igazol, hogy jobban szem előtt legyen az Európa-bajnokság előtt.

Ehelyett a katari al-Garafa csapatához igazolt, amely a tizennégy csapatos bajnokság nyolcadik helyén áll. Sportszakmai indok nem nagyon igazolhatja ezt a döntést, a pénz inkább.

Valamiért Dzsudzsák Balázs jutott eszünkbe, aki a PSV kapitányaként igazolt az Anzsi Mahacskalába...

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Player Autószalon