Fucsovics harmadszor is megverte a világranglista korábbi 10. helyezettjét

Alig néhány órával ezelőtt számoltunk be arról, hogy Babos Tímea végre ismét fontos győzelmet aratott egyéniben, most ismét egy magyar teniszsikernek örülhetünk. Fucsovics Márton immáron harmadszor is felülmúlta a lett Ernests Gulbist.

Ezúttal az amerikai Winston-Salemben zajló 250-es ATP verseny főtábláján sikerült a bravúr, ám 2012-ben a Davis-kupában, tavaly pedig Barcelonában is legyőzte már a világranglista korábbi 10. helyezettjét.

Gulbis egyértelműen nagy skalpnak számít, hiszen a lett már 6 ATP-tornát is megnyert a karrierje során, igaz, mostanában jócskán visszacsúszott a ranglistán, hiszen jelenleg csak a 257. helyen áll. Ez persze semmit sem von le Fucsovics győzelmének értékéből, aki a selejtezőből érkezett a főtáblára, ahol kedden a legjobb 32 között már a portugál Joao Sousa (50.) lesz az ellenfele.

aki remek hatékonysággal szervált - az elsők után 86 százalékban megnyerte a pontokat. Ez elég is volt ahhoz, hogy 7:6 6:2 arányban győzni tudjon, most várjuk a hasonló folytatást.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon