Már nagyon érik McGregor visszatérése a UFC-be, persze nem is akárki ellen

Sajtóértesülések szerint az ír ketrecharcos hamarosan aláírhatja a szerződését, amelynek értelmében még az idén verekedne egy nagyot Nate Diaz ellen.

Már hetekkel korábban is felröppentek olyan hírek, hogy a két harcos között összejöhet a harmadik, mindent eldöntő ütközet. Kétszer ugyanis már találkoztak a ketrecben, első alkalommal Diaz nyert, míg a második felvonásból McGregor került ki győztesen. Az alábbi videóban azt is megnézheted, hogyan alakult ez a két kegyetlen meccs.

A lényeg tehát az, hogy egymás ellen döntetlenre állnak, ez pedig nem maradhat így sokáig. Ki kell derülnie, melyikük a jobb harcos, ehhez pedig kell egy harmadik csata. Most úgy tűnik, hogy hosszú idő - és egy kis kitérő - után az ír visszatérhet oda, ahová igazából való, vagyis az oktagonba.

Állítólag McGregor közeli barátai és családtagjai annyira biztosak benne, hogy összejön ez a párharc, hogy már le is foglalták az útjukat a városba. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, annyi biztos, hogy szívesen megnéznénk ezt a mindent eldöntő, harmadik menetet.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon