„Aranylabdát akarsz nyerni? Segítek, hogy aranylabdás legyél!”

A Sport szerint Messi mondta ezt Neymarnak, amikor Suárezzel megpróbálták meggyőzni a brazilt, hogy maradjon a Barcelonánál.

A forrás szerint az MSN július 21-én New Jersey-ben találkozott, ekkor ugye már nagyon valószínű volt, hogy Neymar a PSG-ben folytatja – ami később hivatalossá is vált.

És elvileg Messi mindent bevetett. Ő már nem az egyéni díjakra hajt, a csapattal akar nyerni, Aranylabdája is van már öt.

Mondta a források szerint az argentin Neymarnak, akinek az elsődleges célja a Sport szerint, hogy a világ legjobb játékosa legyen Aranylabdát nyerjen.

Nyilván azt talán soha nem tudjuk meg, hogy igaz-e a történet, ha viszont igen, akkor elég sokat elmond Messiről és az önzetlenségéről.

Neymar közben már bemutatkozott a PSG-ben:

Neymar góllal debütált, de nem emiatt lesz emlékezetes a meccs

Másfél gólpasszt is jegyez a brazil a Guingamp ellen, a fél után teljesen hihetetlen öngól született. Ezzel a góllal szerzett vezetést a sárgában játszó, a világ legdrágább játékosát a soraiban tudó PSG: Neymar passzolt volna fel Cavaninak, ám lefülelte egy védő, majd odaadta egy másiknak, majd az bepasszolta a kapuba...


(via)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon