A Chelsea és az Arsenal is vinné az MU kiszemeltjét

A goal.com szerint Ivan Perisic szinte biztosan elhagyja nyáron az Intert, és valószínű, hogy a Premier League egyik topcsapatában folytatja.

A kérdés csak az, hogy melyikben? Mert nemrég az MU bejelentkezett a horvát szélsőért, most viszont az Arsenal és a Chelsea is képbe került.

Az Arsenal főleg akkor szeretné megszerezni Perisicet, ha Alexis Sánchez nem hosszabbítja meg a szerződését. Amire reális az esély, mert a chileinek már tele a hócipője, hogy az ágyúsokkal képtelen komoly kupát nyerni. Kérője pedig elég sok van: az Inter, a PSG, sőt a Chelsea is szívesen megvenné.

36 meccsen 9 gólja és 8 gólpassza van az idei szezonban Perisicnek

A Chelsea érdeklődése is komoly, de ők maximum 35-40 millió eurót szánnak Perisic megszerzésére – a 28 éves, 54-szeres válogatott piaci értéke 25 millió euró. Ez az összeg meg nem biztos, hogy elég lesz az Internek, Mourinho nagyon kedveli Perisic játékát, vagyis az MU belemegy a licitháborúba, ha szükséges.

A technikás szélsőnek 2020-ig van szerződése az Interrel, de az idei gyenge szezon után már nem akar Milánóban maradni. Az Internazionale a fiorentinás Federico Bernardeschit és a Sassuolo-játékos Berardit nézte ki Perisic pótlására.

(goal.com)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon