Itt is van a videó, ami miatt kiborult Hosszú Katinka

Már soha nem tudjuk meg, milyen lett volna Hosszú Katinkával.

Hosszú Katinka még karácsony előtt kiborította a bilit, több dolog sem tetszett neki, az egyik például az volt, hogy a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) támogatói szerződését ahhoz kötné, hogy szerepeljen a 2017-es budapesti vizes vb-t népszerűsítő videóban, vagyis ebben itt, amit az ATV szerzett meg:

Mindenesetre továbbra is áll bál, lett egy új szerződés, amiben a MÚSZ egyetlen kikötést tett: Katinkának részt kell vennie a népszerűsítő videóban. Na ezt a szerződést tépte szét látványosan Katinka nagy nyilvánosság előtt.

Aztán előbb Kiss László lemondott a szövetségi kapitányi tisztéről, mert méltatlanul bánt vele Hosszú Katinka és edzőférje, Shane Tusup, majd mégsem mondott le Kiss László.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.