Egészen barcás Zidane Real Madridja

Könnyen lehet, hogy születőben van Madrid Barcelonája, miután Zidane kicsit hozzányúlt a Rafa Beníteztől a maga unalmas játékával, viszonylag pocsék összteljesítményével és morálisan is megcsúszott és elégedetlen keretével együtt megörökölt Real Madridhoz.

Mondhatnánk, hogy szarból kell várat építenie az egykori klasszisnak, de azért ez így nem igaz. Ezen az edzésfelvételen viszont már most látszik, hogy valami változás történt a csapatnál, mert mintha a játékosok felszabadultabbak lennének, és talán összeszedettebben is tikitakáznának, amolyan barcásan.

Football Funnys on Twitter

De muszáj is a meglévő keretet gatyába rázni, mert 2017-ig nem igazolhatnak a madridiak.

Hétvégén a Real  a Sporting Gijónnal meccsel Madridban. Azt mondod, sima hazai? Biztos? Fogadnál is rá?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.