Így élte meg Elon Musk a Falcon Heavy kilövését

Új korszak kezdődött el az űrutazásban az után, hogy a Falcon Heavy kedd este a magasba emelkedett a floridai Cape Canaveralból.

A történelmi eseményt több millióan követték élőben, közöttük pedig a legfeszültebb talán maga a vezér, Elon Musk volt. De hogy miképp is reagált akkor, amikor az általa is neccesnek vélt akció sikerrel járt, és a Falcon Heavy „felemelkedett”, arról a National Geographic felvétele tud rengetegen mesélni.

National Geographic on Twitter

Exclusive behind-the-scenes-footage follows Elon Musk in the moments before the Falcon Heavy launch https://t.co/oaLvkR12Jl https://t.co/HXgiBNU1OR

Valószínűleg akkor, amikor a legnagyobb álmaink valósulnak meg előttünk, néhány pillanatra mindnyájan gyermekekké változunk.

Ez megvolt?

 

A fél internet ezt a srácot szívatta, most Elon Musknak dolgozik

Tomasz Czajka neve valószínűleg nem sokat mond neked. Pedig az elmúlt napokban elvégzett történelmi SpaceX-tesztkilövésben neki is hatalmas érdeme volt, ugyanis részt vett a Falcon Heavy irányítórendszerének a fejlesztésében. És mint tudjuk, a kilövés sikeres volt. Nagyon is. A srác egyébként volt már a Google-nél, néhány nemzetközi matekversenyen is megfordult, majd végül az Egyesült Államokban kötött ki, a SpaceX-nél.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon