Egy nőnek majdnem a fejére égett a fejhallgatója

Ami akkumulátorral működik, az ki is tud gyulladni: láttuk ezt már a légdeszkáknál, aztán az e-cigiknél, legutóbb pedig a Samsung Galaxy Note 7-nél, de ami a Peking-Melbourne repülőjáraton történt, az még ezeknél is durvább.

Egy nevét nem vállaló nő éppen a kínai fővárosból utazott Ausztráliába, és ahogy rajta kívül sokan, a hosszú utat ő is zenehallgatással valamint alvással igyekezett eltölteni. Utóbbiból egy hangos robbanás ébresztette fel, és mire felfogta, hogy mi történt, a fején levő fejhallgató már lángokban állt. A nő első ijedtségében azonnal letolta a fejéről a fejhallgatót, ami így a nyakát is megégette, és csak ezután sikerült ledobni azt a kabin padlójára.

A fejhallgató még ezután is lángolt és szikrázott, szép kis lyukat égetve a padlóba, és végül a légiutas-kísérőknek sikerült eloltani, akik egy vízzel teli vödörbe rakták a hibás eszközt.

Bár biztosan sokakat érdekelt volna, hogy a hibás fejhallgató valamilyen márkás termék volt vagy egy kínai noname vacak, az ausztrál közlekedésbiztonsági hatóság ezt nem hozta nyilvánosságra, mert szerintük "nem lényeges". Hát, ők tudják, mindenesetre amíg ki nem derül, mi inkább nem aludnánk el fejhallgatóval a fejünkön.

Legfrissebb

Életmód

Ha bevállalós vagy, akkor ezt az öt pózt imádni fogod

Tegnap

Ha szeretnéd egy kicsit felpörgetni a kamatyolást extrémebb irányokba, akkor a legjobb helyen jársz. Van öt szexpózunk, ami garantáltan elfújja az eszed (hogy az AC/DC híres, Villámcsapva című számából idézzünk) – és habár elég egyedi mutatványok, szerintünk érdemes bejátszani őket, hátha az egyik bekattan és all-time kedvenccé válik. Tadaaam.

Outdoor

Fénykocka kertbe, sátorba vagy a medencébe

Tegnap

Napelemmel táplált lámpával világítani, mindig valami furcsa, perverz gondolatnak tűnt. Pedig egyáltalán nem az.

Kult & Szórakozás

A Take That is beszállt James Corden Carpool Karaokéjába

Tegnap

Corden ezúttal a Comic Relief kedvéért brit legendákkal kocsikázott, beültette a Take Thatet is a kocsijába, akik már egy kisautóba is beférnek, annyira megfogyatkoztak. Azért nem szép tőlük, hogy így elröhögnek olyan poptörténeti, komoly klasszikusokat, mint a Babe.

Autó-motor

Nemcsak a BMW, hanem a MINI és a Rolls-Royce jövőjét is felfedték

Tegnap

Bepillantást nyerhetsz a jövőbe.

Kult & Szórakozás

Itt a Justice League új előzetese

Tegnap

A DC legutóbbi mozijai után azért nem kicsit félünk Zack Snyder szuperhős-orgiájától, de Az igazság ligája új trailere azért elég komoly látványorgiát pakol le az asztalra. November 16-án derül ki, érdemes volt-e tartani tőle.

További friss cikkek

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon