Olyan sokan érdeklődtek utána, hogy még két változatban bemutatta a Vanquish Zagatót az Aston Martin, kijött a kétüléses Speedster és a kombi Shooting Brake is. De közben elkezdődött a gyártása a négyüléses kabriónak, a Volante pedig nem csak vörösben mutat jól.

2016-ban leplezték le az Aston Martin eddigi talán leggyönyörűbb autóját, a Vanquish Zagatót, ami a kupé után néhány hónappal kabrió karosszériával is elkészült. Az utóbbi a Volante nevet kapta, és ahogyan a kupéból, úgy ebből is csak 99 példányt gyártanak le. Még abban az évben megkezdték a kupék gyártását, most pedig a kabrión a sor, az első szerencsések megkapják az autójukat.

Csak vörösben láthattad eddig a Vanquish Zagatót, de ezek a fotók megmutatják, hogy szürkében is legalább olyan csábító a vászontetős változat. Mint a többi társát, úgy ezt is 6 literes V12-essel szerelik, ami 600 lóerőre képes, így a nulláról százra gyorsítást letudja 3,5 másodperc alatt. Már most irigyeljük, aki a kaliforniai Pebble Beach-en át is veheti a sajátját.

És ezt olvastad már?
Romániában több új villany- és hibrid autót adtak el idén, mint dízelt