Az egyedi autóiról híres Garage Italia elég polgárpukkasztó koncepcióval állt elő a napokban.

Lapo Elkann, a Garage Italia Customs főnöke épp a minap jelentette be cégének legújabb alkotását az Instagramon - a Fiat 500 Kar-masutrát.

Ha ez a borzasztó szóvicc nem lett volna elég, Lapo még azt is hozzátette, hogy "Ki mondta, hogy a szerelem és a szex bűn?".

A Garage Italia két különböző Fiat 500 modellen dolgozott, és mindkét autón különböző Kama Sutra-ihlette grafikák jelennek meg.

A meglehetősen provokatív, művészi rajzokat fekete téglalapokkal cenzúrázták, de hozzá kell tenni, hogy a belső sem finomkodó. Erősen erotikus éleket kapott, az egyik verzióba például felkerült egy "Csak felnőtteknek" felirat a kalaptartóra, de van bilincses változat is, miközben az egész piros fényű közeg vegytiszta erotikát sugároz.

  

Ha ez még nem lenne elég, mindegyik Fiat 500 Kar-masutra modell vörös függönyt kapott, nehogy véletlen valakinek, egyetlen percre is kiszálljon a fejéből a szexualitás.

Kreativitásban nincs hiány, bár valószínűleg nem a kis 500-as volt a legjobb választás - hiába a függöny, a pózok gyarkolására semmiképp sem javasolnánk.

(via Garage Italia)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Megváltoztatják az OMV jól ismert emblémáját

A Volkswagen ID.3-ból is elkészült a Harlekin változat

További cikkeink a témában