Allyn Pierce ápoló mindenkinek példát mutathat elszántságból, Toyota pick-upjával próbált átvágni a kaliforniai tűzvészen, hogy a kórházban segíthessen a bajba jutottakon. Az autója közben csaknem ráolvadt, de most újat kap a gyártótól.

Mutattuk már a hatalmas területen tomboló kaliforniai tűzvész kapcsán, hogy milyen hajmeresztő dolog autóval menekülni a lángoló erdőből.

A következő történet szintén a kaliforniai Paradise közelében történt. Allyn Pierce ápoló a kórházba sietett Toyota Tundrájával, hogy segíthessen a bajba jutottakon, de kis híján az autójában égett.

Pedig ennél rátermettebb terepjárót aligha találnál, mint a Toyota nagyméretű pick-upja, amire a férfi különösen büszke volt, emelt futóművel és terepgumikkal is felszerelte. Mégis a lángok közt ragadt, és már azon gondolkodott, hogy ott éri a vég, amikor feltűnt egy buldózer, ami utat vágott neki a fák között. Az ápoló végül megmenekült, és eljutott a kórházba, de az autója csúnyán megsérült.

Az Instagramra töltött képek alapján a Tundra festése alaposan megpörkölődött, a lökhárítók és a lámpák megolvadtak, bár az utóbbiak még így is működőképesek. A történet felkeltette a Toyota amerikai forgalmazójának a figyelmét is, akik kommentben jelezték, büszkék, hogy Allyn az életét kockáztatta mások megmentéséért, és boldogan adnak ezért neki egy új Tundrát.

(Képek: Instagram, Twitter)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Sportkombiként is megjelent a Porsche Taycan