A korábbi Barcelona-csatár eladja Maybach kupéját
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Maybach egyik legnagyobb ritkasága az 57S-ből épített kupé, amiből csupán nyolc példány létezik, és ezek egyike, Samuel Eto’o autója most eladó.

A Daimler igazán különleges modellel támasztotta fel a Maybach márkát, és az 57S-nél is nagyobb ritkaságnak számít a limuzinból épített kétajtós kupé, hiszen ebből csak nyolcat gyártottak a Xenatec műhelyében. Az egyik vevője a Barcelona korábbi csatára, Samuel Eto’o volt, aki még akkor rendelte, amikor az Internél játszott.

Mint a Maybach kupé minden egyes példánya, úgy Eto’o autója is egyedi megrendelésre készült,

Baltic fekete fényezéssel, Alaska fehér bőrbelsővel. A hátsó utasoknak ajtó ugyan nem jutott, de felhajtható asztalkát, mini hűtőszekrényt, napfénytetőt és még a tetőre szerelt műszereket is megkapják az itt ülők.

A maximum nyomatéka is elképesztő, 1000 Nm, amit ötfokozatú automata sebességváltó juttat a hátsó kerekekhez. A Mayback túrakocsija ezzel 5 másodperc alatt gyorsul százra, az erejével még ma sem vallana szégyent.

A focista nem sokat használta a 2010-ben gyártott autót, amiben még most is csak 13 500 kilométer van, és tökéletes állapotban várja az új gazdáját a hollandiai Gallery Aaldering kínálatában. A Maybach egy „kicsit” drágább egy 11 éves S-osztálynál, de még egy újnál is: 750 ezer euróba kerül, ami 225 millió forintnak felel meg.

Nem olyan régen egy másik példány is eladóvá vált:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.