Nem tudjuk elképzelni, kinek kellene egy új fényszóró vagy lökhárító egy olyan Maseratihoz, amit még be sem mutattak, de egy lengyel hirdetési portálon már ilyet is lehetett kapni.

A Maserati hamarosan bemutatja a legújabb modelljét, ami egy szabadidő-terepjáró, a Levante kisebb testvére lesz, és a Grecale álcázott prototípusáról nemrég maga a gyártó osztott meg képeket.

Most még közelebb kerülhetünk hozzá, hogy megismerjük a dizájnt, méghozzá néhány élelmes lengyel jóvoltából, akik a Grecale alkatrészeit hirdették meg.

Az Allegro olyan a lengyeleknek, mint nekünk a Jófogás, és itt tűntek fel a Maserati Grecale különféle alkatrészei,

mint a fényszórók, hátsó lámpák, sárvédők, lökhárítók és egy komplett kormánykerék. Rejtély, hogy honnan jutott hozzájuk az eladó, talán az alkatrészeket gyártó beszállítóktól, vagy az egyik leselejtezett prototípusból, amit hivatalosan be kellett volna zúzni.

Az alkatrészeket 1 700 és 12 500 zlotyi közötti áron hirdették meg, ami 130 ezer és 1 millió forint közötti összeget jelent, és

nem tudjuk elképzelni, hogy a felnikészletet leszámítva ki vehetné hasznukat, hiszen a hozzájuk tartozó autót még be sem mutatták.

Persze vélhetően a Maserati közbenjárására a tételeket már törölték az oldalról.

Az eladók nem túl okosak: szépen tükröződnek a motorházfedélen
Mégis mire lehetne használni egy pár sárvédőt egy még be sem mutatott autóról?

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Végre egy balesetmegelőzési kampányvideó, ami úgy szörnyű, ahogy szörnyűnek kell lennie