Megjelentek a hajszálrepedések a címvédőnél? A Sky Sports riportere szerint egyértelműen.

Lehet, hogy a színfalak mögött már minden le van zsírozva a Mercedesnél, de kívülről nézve közel sem biztos az istálló jövője:

  • Lewis Hamilton még nem hosszabbított – ő mondjuk biztosan fog,
  • Valtteri Bottasszal még nem hosszabbítottak – ez talán a legkisebb gond,
  • Toto Wolff új szerződését sem jelentették be – ez is kérdéses, már csak azért is, mert az osztrák viszonya állítólag eléggé megromlott a Mercedes anyavállalatának, a Daimler fejesével, Ola Källeniusszal.

Mindhármuk szerződése 2020 végén jár le.

A Sky Sports riportere, Ted Kravitz szerint mindez azt jelenti, hogy megjelentek a hajszálrepedések a Mercedes gépezetében, és hamarosan széthullik a sikercsapat:

„Egyre inkább úgy tűnik, hogy a csapat kezd darabjaira hullani. (...) Azonban nem Cowell távozása a legnagyobb probléma, ő is pótolható. Most minden Toto Wolffon múlik. Persze vannak jó szakemberek, akik válthatják egymást, de ha Toto is elmegy, akkor már Lewis Hamilton is aggódni fog. Szépen lassan el fog tűnni az erőfölényük.”

Eközben a riválisnál...

Úgy tűnik, a Ferrari bünteti Vettelt

Így igencsak kellemetlen lesz ez az idény Vettel és a Ferrari számára.

(Forrás: gpblog.com, fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés