Vettel szerint pozitív hatással van a németekre is a Ferrari feléledése.

Miután az ausztrál futamon majdnem leállt a szíve a Mercedes szurkolóknak, amikor a Ferrari egy-kettőben elfordult, Sebastian Vettel szerint ehhez jobb, ha hozzászokik a közönség, mert egész évben támadni fogják a német csapatot.
Ráadásul a Ferrariban teljesen benne volt a győzelem is, de sajnos az olaszok teljesen eltaktikázták magukat, Kimi Raikkönen kiesett, Vettelnek pedig egy extra kiállást kellett végrehajtania a Mercihez képest. A négyszeres világbajnoknak így le kellett mondania a győzelméről, de lenyűgözte az autó teljesítménye.

„Természetesen ennél sokkal többet remélünk az autótól idén – nyilatkozta a 28 éves pilóta. – Múlt évben nem nagyon tudtuk, hogy mit várhatunk, és annak is nagyon örültünk, ha sikerült dobogós helyezésre behoznunk az autót. Ebben az idényben már tisztább elképzeléseink vannak.”

„Nyilván, ha másodiknak végzel a konstruktőrök világbajnokságában, akkor legközelebb már elsőnek akarsz. Bizakodóak vagyunk, hiszen sikerült csökkentenünk a távolságot az élhez képest, és mindenki nagyon pozitív a csapatnál.”

„Maranellóban még mindig nagyon sokan dolgoznak azon, hogy tökéletesíteni tudjuk az autót, és szerintem ez most az a kocsi, ami megéri a túlórákat is. Nagyon magasra tettük a lécet, de a jó úton vagyunk afelé, hogy el is érjük, amit akarunk.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés