Nem is tudnánk elképzelni annál menőbbet, mint a valóságban is olyan autót hajtani, amit egy filmhez vagy játékhoz találtak ki. Az USA-ban a valóságban megépítik a Cyberpunk 2077 egyik autóját, amit meg lehet nyerni.

Ki ne szeretne éppen olyan Mustangot hajtani, mint John Wick, vagy a garázsába állítani a legendás Eleanort a Tolvajtempóból?

Az eredeti Eleanor története a Tolvajtempóból

Jó kezekbe került a legendás Shelby GT500.

Most egy másik, de hasonlóan izgalmas lehetőség jött szembe, kisorsolják ugyanis a Cyberpunk 2077 egyik autóját. Persze mivel a játékban szereplő autók csak a virtuális világban léteznek, előbb meg is kell építeni.

A Cyberpunk 2077-ben csak egyetlen olyan autó van, ami a valóságban is létezik,  egy Porsche 911 Turbo, az összes többi járművet eleve a játékhoz találták ki.

A retró-futurisztikus típusok közül az egyik a Quadra Type-66, amit egyértelműen az amerikai izomautók ihlettek, és ezt építik meg a valóságban is, hogy kisorsolják a rajongók között.

A munkához egy 1970-ből származó Ford Mustang Boss 302-t vettek,

szép állapotban, alig 60 ezer kilométerrel, és teljesen egyedi külsővel látták el. A 4,9 literes, 290 lóerős V8-as motorja nem változott, de egyedi kipufogórendszerrel látták el, Rotiform kerekeket és Mickey Thompson abroncsokat szereltek fel, a futóművet és a fékrendszert is felújították.

A Quadra-Mustangot még csak nem is a játékban lehet megnyerni, hanem a Rockstar energiaital vásárlásával. Sajnos az autóhoz Európában nem juthatunk ennél közelebb, a nyereményjátékot ugyanis csak az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada területére hirdették meg.

Ez is érdekelhet:

Most egy kicsit odavagyunk Robert Downey Jr. egyedi Mustangjáért

Saját ízlése szerint építtette át az 1970-es Boss 302-est.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Fantasztikusan szól Gordon Murray versenygépének 12 ezer fölé forgó V12-ese

Rockabilly és cyberpunk hotrodok érkeznek Budapestre

További cikkeink a témában