Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Abt mutatta már, hogy mit lehet kihozni az új Audi A1-ből, és most annál is messzebb mentek. Az egyetlen példányban elkészült különkiadást olyan szintre tuningolták, hogy közúton már nem is használható.

Lehet, hogy az A1 a legkisebb Audi, de attól még van benne lehetőség, és ezt mutatta meg az Abt, amikor elkészült a tuningolt változatával.

A 240 lóerősre izmosított kisautót bárki megrendelheti, most pedig egy olyan változatot is bemutattak belőle, ami már nem kaphat rendszámot. Itt a példa, mit lehet kihozni belőle, ha nem kötnek a szabályok.

Az eredeti kerékjáratokat jócskán kiszélesítették, méghozzá függőleges légterelő lapokkal, alá 19 colos kerekek kerültek, amelyek a speciális festéstől még nagyobbnak látszanak. A hátsó szárny is akkora, hogy teljesen eltakarja a hátsó szélvédőt, és

Az A1-be bukókeret és kagylóülések kerültek, és azt is Alcantarával vonták be, amiről nem is gondoltad volna, hogy be lehet kárpitozni. Az Abt által épített autó lényege a motorja, ami a TT versenyváltozatából származik.

Az egyik oldalán piros, másik felén fekete fényezésű Audiból csak egyetlen példány készült Daniel Abt számára, és később sem terveznek többet építeni belőle.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.