A spanyol nem bízik a csapatában.

Jövőre lesz a harmadik évm hogy Fernando Alonso a McLarennél versenyzik, és mindent elmondhatunk a két fél kapcsolatáról, csak azt nem, hogy békés és elégedett a hangulat. A spanyol szerint jövőre sem lesz sokkal jobb a helyzet.

“Nagyon nehéz lesz megverni a Mercedeseket jövőre is – mondta egy német újságnak a kétszeres világbajnok. – Nem csak nekünk, de mindenki másnak is. De elég közel leszünk szerintem. 100-ig biztos vagyok benne, hogy jövőre a Honda sokat fog javulni.”

“Abban már viszont nem vagyok biztos, hogy a csapat eltalálja az aerodinamikai beállításokat és tud ezen a téren javulni. Szerencsére lesz inkább szükségünk. Nem tudjatjuk, hogy hogyan fog az autó reagálni az új abroncsokra. Lehet, hogy valamit tök jól kitalál valaki, aztán négy verseny után rájön, hogy mégsem volt annyira jó döntés.”

“Személy szerint boldog vagyok a csapatnál, jó érzés a projekt része lenni. Mindenki elképesztően ért az autóhoz és nagyon jól rendszerezettek. Ezt még más csapatnél nem láttam.”

“Az egyetlen dolog amihez szükségünk van a sikerhez az egy gyorsabb autó. De 5 évet töltöttem a Ferrarnál, és ott sem kaptam meg, amire szükségem volt. Ha mér két évet ott töltöttem volna, akkor nagyon csalódott lennék most. Inkább vagyok állandóan a középmezőnyben, minthogy elveszítsem sorra a világbajnokságot.”

“Nagyon remélem, hogy jövőre jobb versenyeket láthatunk. Az összes versenyző, csapatfőnök és tuljadonos is ezt szeretné.”

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában