Elég nagy szégyen, hogy Budapest a gazdasági válság beütése óta nem képes összehozni egy valamire való autókiállítást. De ha nem akarsz Genfig utazni egy kafa autós programért, nézd meg a Bécsi Autószalont, megéri.

Nekünk se jutott volna eszünkbe, hogy csekkoljuk a Bécsi Autókiállítást, ha a Rolls-Royce nem hív meg zártkörű programjára, hogy négy szlovák és tíz osztrák újságíró társaságában vizsgáljuk meg egészen közelről az autószalonra repített újdonságaikat, a fekete Rolls-Royce Wraith Black Badge és Dawn Inspired by Fashion típusokat. De megtörtént, merthogy - kapaszkodj meg - a Rolls-nál úgy látják, Közép-Európa autóvásárlói bővülő mértékben nyitnak a Rolls-Royce felé. És arra már nem is sokat kell várni, hogy a 4x4-es Rolls-Royce SUV átszakítsa a piaci korlátokat, de erről majd kicsit később. Most inkább csak szaladj végig néhány kedvcsináló képen, mit is érdemes megsasolni a sógoroknál.

Ha elegendő izgalmat sikerült kiváltani belőled, izzítsd az útitársakat, vasárnapig még leszervezheted az egynapos túrát.

Bővebb infók erre:  www.viennaautoshow.at

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában