Sokan, amikor az Egyesült Államokba utaznak, kihasználják, hogy ott akár Mustangot is lehet bérelni könnyedén. Most mutatunk egy olyan lehetőséget, amit nem érdemes kihagynod: ha Los Angelesbe utazol, ne elégedj meg a hagyományos bérautókkal, kölcsönözd ki a Knight Rider szuperautóját!

Biztosak vagyunk benne, hogy amikor először vetítették nálunk, akkor a képernyőre tapadva nézted a Knight Rider kalandjait, amiben David Hasselhoff egy beszélő-repülő szuperautóval üldözte a rosszfiúkat. A Knight Industries Two Thousand, rövidebb nevén K.I.T.T. az egyik legemlékezetesebb filmes autó, aminek számos replikája készült, ez is egy közülük.

De a képeken látható K.I.T.T. nem egy gyűjteményben pihen, hanem bárki vezetheti, aki Los Angelesbe készül, és lefoglalja a kölcsönözhető autók Airbnb-jén, a magyarul furcsán hangzó nevű Turón. A replika ráadásul tökéletes, hiszen mindene megvan, amiért a filmben imádtuk: a piros futófény, a szarvkormány, a sok képernyő, és még beszélni is tud.

Születésnapra és esküvőre ajánlja kibérelni autóját a tulajdonos, de ha megteheted, akkor a városban csavarogni is fantasztikus választás lehet. Nem olcsó, 175 dollárba, azaz 45 ezer forintba kerül egy napra, amiben 160 kilométernyi kocsikázás van benne. De az biztos, hogy ha mindig is belebújtál volna Michael Knight bőrébe, ennél jobb alkalmad nem lesz rá.

És ezt olvastad már?
A villanykorszakban is meglátja az M-es BMW-k klasszikus értékeit az M kereskedés ügyvezetője