A BMW következő újdonsága lesz a 2-es Gran Coupé

Bejelentette a következő újdonságát a BMW: a már jelenleg is elég sokszínű 2-es sorozat hamarosan a Gran Coupé modellel bővül. A sportos vonalú négyajtós modellről már azt is tudni, hogy nem hátsókerék-hajtású lesz.

Újabb modellel bővíti a kínálatát a BMW, a 2-es Gran Coupé ugyanaz lesz az 1-es sorozatnak, mint a 4-es Gran Coupé a 3-as sorozatnak, csak éppen egy kategóriával lejjebb, a kompakt méretosztályban. A hagyományos lépcsőshátú modellekkel szemben egy sportos vonalú, kupéformájú négyajtósra számíthatunk, amiről elárultak egy fontos részletet is.

mint a szintén a 2-es sorozathoz tartozó Active Tourer és Gran Tourer, és az 1-es sorozat utódja is. Persze nincs miért aggódni, hiszen például a BMW X2 és a MINI is ezt az alapot használja, és elég sportos tud lenni vele.

Lehet, hogy a legújabb négyajtós BMW nem lesz hátsókerék-hajtású, de attól még összkerékhajtású változata készülhet, és nagyon azt sejtjük, hogy az lesz a legjobb belőle. A hírek szerint ugyanakkor a 2-es sorozathoz tartozó, még a jelenlegi 1-es alapjára épült Coupé és Cabrio utódja továbbra is hátsókerék-hajtású lehet.

Ott van ugye a BMW M2, amiért csak rajongani lehet:

A bemutató időpontját is elárulták, a 2-es Gran Coupé, aminek most csak egy egészen kis részletét mutatták meg, az idén novemberi Los Angeles-i autószalonon jelenik meg, és 2020 elején kezdődik a sorozatgyártása. Azt is bejelentették, hogy a vadonatúj 1-es sorozatot, amivel osztozik a műszaki alapokon, szintén 2019-ben leplezik le.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon