A retrós külső nem csak a Ford Mustangnál vagy a Chevrolet Camarónál működik: a BMW-nek is nagyon jól állna, ha a '60-as évek klasszikus modelljeit, mint az E9 és 2000 CS kicsit leporolnák.

A retrós külső ugyanis nem csak a Ford Mustangnál vagy a Chevrolet Camarónál működik: Obendorfer Dávid tanulmánya alapján a BMW-nek is nagyon jól állna, ha a '60-as évek klasszikus modelljeit, mint az E9 és 2000 CS kicsit leporolnák. A dizájner ráadásul nem is szakadt el annyira a valóságtól, hiszen a kocsit praktikusan a 6-os BMW alapjaira tervezte.

Nem akarjuk ellopni a HR-esek munkáját, de úgy érezzük, hogy a BMW tervezőirodájában itt lenne az ideje egy komolyabb vérfrissítésnek, mert miközben a hivatalos dizájnereik borzalmas egyterűeket terveznek (és hát valljuk be, a hatos BMW sem egy ördögien zseniális munka), Obendorfer koncepciója rövid idő alatt már a második olyan BMW amatőr tervezőtől, amelyet simán odaállíthatnának a klasszikusok mellé. Csak ahhoz, hogy odaállíthassák, előbb meg is kéne építeni.

És ezt olvastad már?
Jenson Button eladja ezt a menő Ford Broncót