Az új M3 és M4 bemutatása óta kapja a kritikát a BMW, amiért túlságosan nagy lett a két típus hűtőmaszkja. Most egy autótuning-műhely szabta kisebbre a veséket, amivel neked is tetszhet a bajor sportmodell.

A BMW már a 4-es sorozat hétköznapi változatára is szokatlanul magas veséket rajzolt, de igazán az új M4 arca lepte meg a rajongókat, és ezt a nagy hűtőmaszkos orrot kapta meg az M3 is. Az első képek megjelenése után a Playernél megnéztük, milyen lett volna az M4 egy hagyományosabb hűtőmaszkkal, és időközben megjelentek az autótuning-cégek átalakításai is.

A legújabbat a szénszálas és kompozit karosszériaelemekkel foglalkozó ADRO szállította, amely Kaliforniában tervezi és Dél-Koreában gyártja az autótuning-kiegészítőket. A BMW M4-nek teljesen átszabták az orrát,

az új lökhárítóval együtt szélesebb és alacsonyabb vesék kerültek az autóra, de nagyobbak lettek az alsó légbeömlők is.
Az átváltozással együtt az M4 orra laposabb lett és előbbre került, ezzel egy kicsit a régi idők cápa-BMW-it idézi meg.

A maszkja ugyan még mindig méretes, de talán sokkal jobban emészthető a rajongók számára, mint a gyári darab. A dizájn David Lee, az ADRO formatervezőjének munkája, aki korábban a Mercedesnél és a Hyundainál is dolgozott.

Az ADRO kínálatában nemcsak a faceliftelt orrot, hanem küszöböket, hattyúnyakas hátsó szárnyat és diffúzort is találunk, ezzel lesz teljes az M3 és M4 optikai tuningja. A hűtőmaszkot is magába foglaló lökhárítót műanyagból gyártják, a többi kiegészítő pedig szénszálas anyagból készült. Szerinted jobb lett, mint a gyári?

Ez is érdekelhet:

Rendbe tettük a BMW M4 hatalmas hűtőmaszkját

Mutatjuk egy tuningcég megoldását is, ami valóra is válhat.

A Manhart tuningjával lesz igazán vadállat az új BMW M3 és M4

Még a hatalmas hűtőmaszk is jól áll neki.

Sokan csak álmodhatnak az új BMW M4 CSL-ről

A BMW M4 eddigi legizmosabb változatából még a legtehetősebbek közül sem juthat mindenkinek.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés