Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A BMW komoly ziccert hagyott ki a Pekingi Autószalonon, ugyanis ha a németek jobban bíznak az olaszokban, akkor a következő 7-es BMW előfutáraként bemutatott Vison Future Luxury-tanulmány a tökéletes BMW lehetett volna.

A Pekingben bemutatott koncepció sokat merített a Pininfarina tavalyi Gran Lusso V12 Coupéjából, amelyről az általános vélemény az volt, hogy a németeknek semmi más dolga nem lenne vele, mint átnevezni 7-es BMW-nek, aztán sorozatgyártásba küldeni.

Sajnos az Audiknál és Lexusoknál tetőző legyen minél nagyobb a hűtőrács-mánia a BMW-t is elérte, így a tökéletes olasz dizájnt pont annyira sikerült szétbarmolniuk, hogy a tökéletes helyett „csak” egy nagyon látványos, de még érezhetően nem teljesen szériaérett kocsit kapjunk olyan finomságokkal, mint a lézeres fényszórók, vagy az öngyilkos hátsó ajtók.

A luxusra ellenben nem lehet panasz: a sofőr bőr, fa és szénszálas anyagok társaságában bámulhatja az egyszerre futurisztikus és nagyon elegáns műszerfalon elhelyezett három háromdimenziós kijelzőt, ha pedig felnéz, akkor az újfajta head-up display egyenesen az útra vetíti ki neki a legfontosabb információkat. A hátul ülőknek, ha lehet, még jobb dolga van, hiszen a hatalmas, kényelmes fotelek mellé a fejtámlába épített, kivehető tableteket és lehajtható kisasztalt is kapnak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.