Ha van olyan Nissan-modell, amiről nem gondoltad volna, hogy a Nismo sportváltozatot épít belőle, akkor a Patrol biztosan közte lett volna. Most itt a brutális terepjáró megújult kiadása.

A Nissan egykor az európai piacon is kínálta a Patrol névre keresztelt terepjáróját, de a legújabb generációját már csak a közel-keleti országokban kapni.

A hatalmas terepjárót 2019-ben szabták át, és most a Nismo által tuningolt csúcsmodell is kijött belőle, ami a formájával és az erejével is brutálisnak mondható.

Az 5,17 méter hosszú óriást egyedi lökhárítókkal és a Nismo jellegzetes piros díszeivel öltöztették fel, a kerekeit 22 colos darabokra cserélték.

A kerekek 4,5 kilogrammos súlycsökkentést jelentenek, nem mintha ez annyit számítana a Patrol egyébként is 2690 kilogrammos tömegénél.

A belső teret fekete bőrrel és vörös Alcantarával vonták be, sportüléseket és sportkormányt szereltek be. A műszaki tartalom nem sokat változott,

a Nissan behemótját 5,6 literes V8-as motor hajtja 434 lóerős teljesítménnyel és 560 Nm nyomatékkal,

a viselkedését Bilstein lengéscsillapítók teszik valamivel sportosabbá.

A Nismo Patrol csak a közel-keleti piacokon lesz kapható, ezért legfeljebb egy dubaji utazáson találkozhatsz vele. 105 ezer dollár körüli árat kérnek érte, ami több mint 32 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Szerinted ki lesz idén a Forma–1 világbajnoka? Szavazz!
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz