A Halálos iramban: Bukaresti hajsza forgatókönyvének egyik jelenete végre kikerült az utcákra: a helyi rendőrség járőrei hiába üldözték három elektromos Renault Zoéval is a kiszemelt lovasszekeret, nem tudták nyers lóerőből kézre keríteni hősünket.

A rendőrök olyan esetlenül kutyagoltak a lovasszekér után, mintha az egy Mad Max-jármű lenne, karbonpatkókkal, szekéraljba épített EMP-vel, szöges kocsiszekrénnyel, meg minden szarral felszerelve. Úgy fest, valóban nagy szüksége lesz a román rendőröknek az új szolgálati BMW 320ix-ekre.

@facsh0w #misiuneatiktok #5pasidebine #gta5 #politiaromana #politialocala #fyp #fypage #vaidecapulmeu ♬ Bad Boys (Theme From Cops) - Inner Circle

A zsákmány egy kibelezett hűtőszekrény vagy egy szebb napokat is megélt fagyasztóláda lehetett, bár a hajsza vehemenciájából és a borítóképből az ember könnyen egy bankautomatára asszociál.

Egy-egy pillanatra még úgy is tűnt, hogy a lovasszekér jobban boldogul a bedugult Fundeni úton, és meglóg a jagellók elől.
@scurtuoctavianandrei #5pasidebine #misiuneatiktok #partea3#fypシ゚viral #bucharest #romania #fypシ゚viral #fypシ #politialocala #fyp #urmarire ♬ sunet original - KikiRdu

Igazi miriotikus hőstörténet ez, az utca emberének harca a rendszergépezet vaskarmai ellen. Dom Toretto legendás szavai pedig ezúttal is igaznak bizonyultak:

nem az a lényeg, hogy milyen járműben ülsz, hanem hogy ki vezeti azt.

Témába vág:

Szinte hihetetlen, hogy milyen tökéletes időzítéssel rohant egymásba ez a három autó

A riporter épp azt kezdte magyarázni, hogy ez a megye egyik legveszélyesebb útkereszteződése, de a mondatát már nem tudta befejezni.

(Forrás: Antena3)

És ezt olvastad már?
„Idióta baromnak kell lenned ahhoz, hogy azt állítsd, csak az autója miatt lett világbajnok”