A Halálos iramban: Bukaresti hajsza forgatókönyvének egyik jelenete végre kikerült az utcákra: a helyi rendőrség járőrei hiába üldözték három elektromos Renault Zoéval is a kiszemelt lovasszekeret, nem tudták nyers lóerőből kézre keríteni hősünket.

A rendőrök olyan esetlenül kutyagoltak a lovasszekér után, mintha az egy Mad Max-jármű lenne, karbonpatkókkal, szekéraljba épített EMP-vel, szöges kocsiszekrénnyel, meg minden szarral felszerelve. Úgy fest, valóban nagy szüksége lesz a román rendőröknek az új szolgálati BMW 320ix-ekre.

A zsákmány egy kibelezett hűtőszekrény vagy egy szebb napokat is megélt fagyasztóláda lehetett, bár a hajsza vehemenciájából és a borítóképből az ember könnyen egy bankautomatára asszociál.

Egy-egy pillanatra még úgy is tűnt, hogy a lovasszekér jobban boldogul a bedugult Fundeni úton, és meglóg a jagellók elől.

Igazi mioritikus hőstörténet ez, az utca emberének harca a rendszergépezet vaskarmai ellen. Dom Toretto legendás szavai pedig ezúttal is igaznak bizonyultak: nem az a lényeg, hogy milyen járműben ülsz, hanem hogy ki vezeti azt.

Témába vág:

Szinte hihetetlen, hogy milyen tökéletes időzítéssel rohant egymásba ez a három autó

A riporter épp azt kezdte magyarázni, hogy ez a megye egyik legveszélyesebb útkereszteződése, de a mondatát már nem tudta befejezni.

(Forrás: Antena3)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés