A forma egy országúti jachté, az utastér pedig egy kényelmes nappali a Cadillac legújabb önvezető elektromos tanulmányautójában.

Újabban már nem a detroiti autószalon indítja az évet, de ez szerencsére nem akadályozza meg a nagy autógyártókat abban, hogy látványos tanulmányautókat készítsenek nekünk. Az idei CES-re készült el a Cadillac a legújabbal, amit InnerSpace Concept névre kereszteltek, és ami azt mutatja meg, hogy milyen lesz az autós utazás jövője.

A paraméterek részletezésével nem is fárasztották a közönséget, de már a képeken is látszik, hogy

jókora országúti jacht a Cadillac áramvonalas tanulmányautója.

A hatalmas méretei ellenére azonban csak kétszemélyes az utastér, amit minél kényelmesebbre rendeztek be, puha gyapjúkárpitozású fotelekkel, hangulatfényekkel és nagy ablakfelületekkel.

A jövő autója a Cadillac szerint is elektromos hajtású és teljesen önvezető, ezért az InnerSpace Conceptben nincs kormánykerék, nincsenek pedálok, és igazából az sem számít, hogy nem lehet kilátni a szélvédőn.

Az utasok menet közben a szélesvásznú képernyőn nézhetnek filmet, amihez párnák, takarók és még papucs is jár az otthonos kuckóban.

Az InnerSpace Concept ebben a formában természetesen nem kerülhet gyártásba, de érdekes lenne látni, hogy a mindent elárasztó szabadidő-terepjárók között lehet-e helyük a jövőben az ehhez hasonló áramvonalas túrakocsiknak.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
2,5 másodperc alatt van százon ez a Porsche 911
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!