Christian Horner = Sir Alex Ferguson. De nyugi, megmagyarázza.

A Red Bull csapatfőnöke, Chris Horner a Forma–1 egyik legkiemelkedőbb személyisége, az eredményei magukért beszélnek: a brit 2005 óta vezeti az osztrák istállót, amely irányításával négy konstruktőri és öt egyéni világbajnoki címig jutott az elmúlt 17 évben – és idén is jó úton halad az újabb vb-címekig.

Tehát nyugodtan kijelenthető, hogy Horner kiállta az idők próbáját. Természetesen neki is vannak kritikusai az F1-en belül és kívül is, őt azonban mindez egyáltalán nem érdekli, és soha nem engedi, hogy mások véleménye befolyásolja a munkáját:

„Ha megnézem Sir Alex Fergusont (a Manchester Unitedet 26 és fél éven irányító menedzserlegenda – a szerk.), kétlem, hogy valaha is aggódott volna amiatt, hogy más menedzserek vagy emberek mit gondolnak róla. Akárcsak neki, nekem is az a dolgom, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel a tőlem telhető legjobbat tegyem a csapatért és az általam képviselt emberekért, legyen szó a promóterek, az FIA, a részvényesek, a szponzorok, vagy a média esetében.”

(Forrás: planetf1.com, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Alonsót a Mercedes igazolta le az Aston Martinhoz, ráadásul Hamilton miatt?

Érdekes teóriával álltak elő Fernando Alonso meglepő átigazolásával kapcsolatban.

És ezt olvastad már?
Még az is lehet, hogy elveszik Verstappen tavalyi világbajnoki címét