A Mercedes, valamint örök tuningpartnere, az AMG sajna nem gyárt motorcsónakokat, de no problem, mert van, aki megcsinálja helyettük. Az eredmény pedig pont annyira brutális, mint amit egy AMG feliratú bármitől elvárhatnánk.

A Cigarette Racing által készített Mercedes 41 AMG Carbon Edition Speedboat (szép hosszú neve van) már megjelenésre is annyira vad, hogy nem állnánk ki ellene a piros lámpánál, és ezt elég jól is tennénk. Hogy mi a kapcsolat az autó és a csónak között? Természetesen a kompromisszummentes teljesítmény, hiszen az 1600 lóerős összteljesítményű Mercury Racing 400R motorjaival a speedboat akár 134 km/h-val is képes hasítani a vizet.

Ha nem vágyunk ilyen őrült száguldozásra, a motorcsónakon akár húszan is elférnek, amire szükség is van, hiszen így egyszerre tizenkilenc embernek tudunk eldicsekedni a három Garmin-érintőképernyővel, a sztereó hangrendszerrel, a víz alatt ledes fényekkel meg persze a borzasztóan dizájnos és kényelmes ülésekkel, amik szintén nem hiányozhatnak egy luxusautóról mintázott motorcsónakból.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában