A világ éppen nem a közlekedés biztonságára figyel, de az utakról attól még nem tűntek el a pofátlan autósok, ezért itt a rendőrség legújabb válogatása, amelyet a civil sofőrök felvételeiből készítettek. Az egyik autós valószínűleg az év legpofátlanabbja címre pályázik.

Saját felvételeket, úgy tűnik, egyelőre nem vesznek fel, de a civil autósok fedélzeti kameráiból is bőven érkezik anyag a rendőrségre ahhoz, hogy elkészüljön a legújabb pofátlantanító válogatás. A videó elején látható piros Opel kabriós nem először szerepel a felvételeken, és most felidézheted azokat a manővereket, amitől biztosan ökölbe szorul majd a kezed. A piros lámpákat és a záróvonalakat teljes magabiztossággal ignoráló autós tovább folytatja az ámokfutását az utakon, ezért csak remélni tudjuk, hogy az eljárás indult felirat ezúttal valami hatásosabbat jelent majd, mert az előző megrovás nem vette el a kedvét a sajátos vezetési stílusától.

A válogatásba befért még egy hajmeresztő bevágás az autópályán, ahol lehet hibáztatni a belső sávban haladót, csak nem érdemes, és egy olyan sofőr is, aki nem pofátlan, hanem fogalmatlan: a körforgalom bejáratánál lövése sincs, merre van az előre. Jó volna, ha a rendőrségnek egyre ritkábban adna munkát egy hasonló válogatás összevágása, de a közlekedési morált látva egyelőre nincsenek nagy reményeink.

Ez is érdekelhet:

Büntetőtolatás, leszorítás, piroson áthajtás a legújabb pofátlan(TAN)ító videóban

Nem is kellenek már az orosz belsőkamerás felvételek, ha vannak sajátjaink.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában