Sokat látott az egyik leghíresebb Subaru Impreza, amivel Colin McRae megnyerte a rali-világbajnokságot 1995-ben. Most a Top Gear műsorában hajtották meg a kiváló állapotban megőrzött versenyautót.

1993-ban a legendás Ari Vatanen a finnországi 1000 tó ralin vezette először azt a Subaru Imprezát, amit a következő évben már Colin McRae hajtott. A látványos vezetési stílusáról ismert pilóta többször is összetörte, de 1994-ben háromszor a dobogó tetejére állt vele, és a következő évben ezzel az autóval szerezte meg a rali-világbajnoki címét.

A Subaru még mindig a csapat tulajdonában van, és a Prodrive főhadiszállásán állítják ki, kivéve akkor, amikor kölcsönadják olyan műsoroknak, mint a Top Gear. Colin McRae autóját Chris Harris vitte el egy körre egy erdei pályán, és a videó láttán mindent megadtunk volna, hogy a helyében legyünk.

Ez is érdekelhet:

Ha szeretted a Colin McRae Rallyt, akkor ezt a videót imádni fogod

A ’97-es Subaruval csapat az egész McRae család.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés