Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Tolvajtempóban vált legendává az a Shelby GT500, amire biztosan nagyon vágysz a film óta. Most pedig meg is kaphatod, ha van rá elég pénzed, ugyanis egy újabb cég jelentkezett, hogy kívánságra megépíti Eleanor replikáját.

Nem kell megfújni egy gondosan őrzött példányt, ha Eleanor Mustang a vágyad, akkor sokkal elegánsabb, ha felkeresel egy olyan céget, ami éppen ilyen autók építésével foglalkozik. Az oklahomai Brand New Muscle Car neve elég beszédes, hiszen bármilyen izomautót megépítenek neked. Ha a Tolvajtempó Shelby GT500-asa az álmod, akkor azt is.

A munkához szükség lesz egy 1967-es Mustangra,

amit beszerezhetsz felújítandó állapotban, vagy a Fordtól is rendelhetsz egy üres karosszériát. Amit aztán a jellegzetes szürkére fényeznek, de akár hófehérre vagy vörösre is, amilyen színre csak szeretnéd. A versenycsíkok, fényszórók és a többi kiegészítő is igény szerint kerül rá.

és az is csak pénz kérdése, hogy mekkora kompresszorral szereljék fel. Az utastérben lehet klímaberendezés, és biztosan ott a helye a váltókar végén lévő Go Baby Go gombnak.

de az opciókkal könnyen elszaladhat az ára. A kínálatukban nemcsak a Tolvajtempó sztárját találod, de a Bronco, Camaro, Cobra vagy Firebird legendás kivitelével is foglalkoznak.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.