Vérfürdőt várnak a szezonnyitó futamtól

A 2017-es Ausztrál Nagydíj nem volt egy nagy eresztés, az biztos, hogy az idei annál csak izgalmasabb lehet.

A hétvégén rajtol a 2016-os szezonhoz hasonlóan rekordhosszú, 21 futamból álló 2018-as Forma–1-es idény. Az első állomás Melbourne-ben lesz, ahol az FIA okosságától talán több előzésben is remélhetünk, mint az elmúlt évben.

A szezonnyitó verseny – és alapból az idény – már csak azért is izgalamas(abb) lehet, mert a barcelonai tesztek alapján a Mercedes-Ferrari-Red Bull trió egészen együtt van, és úgy tűnik, hogy idén minden idők legszorosabb középmezőnye is összejön. És így gondolja ezt a korábbi Minardi-, Jaguar-, Williams- és Red Bull-pilóta, Mark Webber is:

Az ausztrál expilóta pedig azt is megjósolta, hogy kinyeri melbourne-i futamot:

„Én azt szeretném, ha Daniel nyerne, vagy Max (Verstappen), az csodálatos lenne. Lewis, Seb vagy két Red Bull-os srác győz majd vasárnap.”

Egy kérdésünk maradt...

És szerinted ki nyeri az Ausztrál Nagydíjat?

A TippmixPro-oddszokat nézve Lewis Hamilton számít favoritnak (1,95), a második legesélyesebbnek Sebastian Vettelt gondolják, a német győzelmével mondjuk megnégyszerezheted a lovédat (4,15).

Ha már Ausztrál Nagydíj: az megvan, amikor Ayrton Senna hevesen integetőzve kérlelte a pályabírókat, hogy intsék le a versenyt?

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon