Mindjárt három éve annak, hogy a Faraday Future nagy felhajtással bemutatta a Tesla ellenfelét, egy ezer lóerős elektromos crossovert. A gyártása még nem kezdődött el, de a berendezését most megmutatták, és tele lesz képernyőkkel.

2017-ben már javában az elektromos autók csúcsa volt a Tesla, amikor a szintén amerikai Faraday Future bemutatta a lehetséges ellenfelét.

Ez az 1050 lóerős elektromos autó, ami legyorsulja a Teslát

Ígéretes a Faraday Future prototípusa, de várjuk meg a végét.

Az FF91 egy hatalmas, 5,25 méter hosszú crossover, több mint 1050 lóerős teljesítménnyel, 700 kilométeres hatótávval és 3 másodperc alatti gyorsulással százra, amivel elég erős ellenfélnek bizonyult volna.

A gyártása még mindig nem kezdődött el, de a Faraday Future nem adja fel, most megmutatta a szériaközeli változat belső terét.

A cégnél büszkék rá, hogy nem kevesebb, mint 11 képernyő került az utastérbe.

A központi helyen a műszerfal álló formátumú érintőképernyője van, ahol a főbb funkciók kezelhetők, ezen kívül került egy műszeregység a kormánykerék mögé is.

A jobb első utas külön képernyőt kapott, ahol fogyaszthatja a multimédiás tartalmakat, és mind a négy ajtóra került még egy érintőkijelző, amivel az üléseket és a klímát lehet személyre szabni.

A hátsó sorba két szuperkényelmes masszázsfotelt terveztek, és az itt ülők élvezhetik a 27 colos szélesvásznú moziképernyőt is, ami a tetőből hajtható le.

Ez is érdekelhet:

64 ezren már megrendelték az ellen-Teslát

De azt nem lehet tudni, hogy hányan fizettek is érte.

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában