Minden idők egyik legjobb fedélzeti kamerás körének tartják, amikor Ayrton Senna a monacói utcai pályát veszi be a McLarenjével. A felvételt most felújított változatban is megnézheted, mint ahogyan Prost és Schumacher körét is.

Ha rajongsz a Formula–1-ért, akkor biztosan láttad már Ayrton Senna legendás körét a monacói pályán 1990-ből, és ma is csak csodálni tudjuk, milyen mesterien kezeli a McLaren-Hondát, aminek egyszerűen mennyei hangja van. Persze a korabeli tévéközvetítések színvonala meg sem közelíti a mostanit, ezért a felvétel minősége finoman szólva is kívánnivalót hagy maga után.

Szerencsénkre ez másnak is feltűnt, és Liam Freeman autós újságíró azzal töltötte az adventi készülődést, hogy 60 fps-ben, tisztább hangsávval keverte újra a legendás felvételt, amit most még inkább élvezhetünk.

Nem ez az egyetlen felvétel, amin Liam dolgozott, hiszen megnézheted még Nelson Piquet körét a Hungaroringen 1989-ből, Alain Prost körét Suzukában 1990-ből, és Michael Schumachert Imolában 2003-ból.

(Fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

MX-5-ből épült ez a fantasztikus Alfa Romeo versenyautó-replika

Ha van egy menthetetlenül rozsdás Mazdád, akkor Formula–1-es autó még lehet belőle.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ilyen MINI még nem volt, itt az elektromos Aceman

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés