Nem filmet forgattak, hanem valóban nagyot ütközött egy cikázó Dodge Challenger egy Los Angeles-i autópályán, és az egészet egy Tesla fedélzeti kamerája vette fel.

A Tesla sok okossága közül az egyik, hogy az autón lévő kamerák nemcsak parkoláskor jönnek jól, és akkor is őrzik az autód, ha távol vagy tőle, de fedélzeti kameraként is működnek, állandóan veszik a körülöttük lévő világot. Például ezt is egy Tesla vette fel:

Az ezekből a felvételekből készült válogatásokat közlő YouTube-csatorna legújabb videójában egy elég látványos jelenetet nézhetsz meg.

Az egyik Los Angeles-i autópályán késő este egy Model 3 haladt a belső sávban, jóval gyorsabban a mellette hömpölygő forgalomnál, amikor az egyik megelőzött autó, egy Dodge Challenger vezetője úgy döntött, hogy utoléri a Teslát. A forgalomban cikázásnak nem lett jó vége, az amerikai izomautó két másik kocsit is letarolt.

Ha van időd, érdemes megnézni a videóban lévő többi felvételt is, tanulságos forgalmi szituációkat láthatsz egy Tesla-kamera szemszögéből.

Ez is érdekelhet:

Az új Tesla magától kitalálja, hogy merre akarsz menni

Elon Musk nagyon bízik a mesterséges intelligenciában.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

290-nel is száguldhat a plug-in hibrid Porsche Panamera

Ilyen különleges Land Rovert választott magának Mr. Bean

További cikkeink a témában