A hatszoros világbajnoknak is megvan a véleménye a tegnapi slágerhírről.

Tegnap a Racing Point hivatalosan is bejelentette azt, amit már sejteni lehetett, hogy leigazolta Sebastian Vettelt, vagyis 2021-től már nem Sergio Pérez lesz az akkor már Aston Martinná alakuló istálló pilótája Lance Stroll mellett.

Ezzel pedig az is eldőlt, hogy a négyszeres világbajnok már egészen biztosan nem lesz a Mercedes pilótája, még akkor sem, ha Lewis Hamilton – valami csoda folytán – nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését.

A brit szerint egyébként a német a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy az Aston Martinhoz szerződött, és a csapat is, hogy

„Nagyon örültem, amikor hallottam a híreket, hiszen egy négyszeres világbajnokról van szó, aki biztosan tud abban segíteni, hogy a csapat még a mostaninál is jobb irányba haladjon. Ebben az évben nagyot léptek előre, de Sebastian leigazolása hatalmas fogás számukra.”

Hamilton persze sajnálja a távozó Pérezt, de szerinte a mexikóinak lesznek lehetőségei, akár az F1-ben is – a Haas és az Alfa Romeo lehet reális opció számra, tesztpilótaként viszont még ennél is nagyobb lehet a merítés a kifejezetten rutinosnak számító pilótának.

Korrektebben is rúgtak már ki pilótát annál, mint ahogy a Racing Point tette

Érdekes körülmények között tudta meg Sergio Pérez, hogy nem vele kívánja folytatni a csapata.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Japán ritkaság volt a sportos és megbízhatatlan Nissan

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés