Most, hogy látta mekkora balhé lett a kijelentéséből, próbálja mosni a szennyest.

Lewis Hamilton szerint csupán félreértés volt a legutóbbi kijelentése Michael Schumacherről, és szerinte a fanoknak nem kéne mindent elhinniük, amit az interneten olvasnak. A brit azzal verte ki a biztosítékot, hogy Schumacher hét világbajnoki címét nem tartotta annyira értékesnek, mint a saját hármát, mivel a németnek nagyon agresszív vezetési stílusa volt, a Ferrarinál is mindig első számú pilóta lehetett, és a Bridgestone is segített neki.

„Soha nem tettem olyan mocskos dolgokat, mint Schumacher, hogy megszerezzem a címeim. A tehetségemnek köszönhetően nyertem őket” – nyilatkozta a brit pilóta.

Hamilton kommentjei érhető módon nem nyerték el a Schumacher rajongók tetszését, főleg azért, mert a német jelenleg még mindig nem tudni, milyen állapotban van a 2013. decemberi síbalesete óta.

A háromszoros világbajnok az instagramján válaszolt a rajongóknak.

„Minden egyes Michael Schumacher fan, aki látja ezt, szeretném, ha tudnátok, hogy hatalmas rajongója és csodálója vagyok Michaelnek. Úgy nőttem fel, hogy végigkövettem a világbajnoki címszerzéseit. Ő a legnagyobb pilóta a korunkban, és nagyon büszke vagyok arra, hogy személyesen ismerhettem, mindig is nagyon kedves volt velem. „

„Az utolsó futamán összeszedtem az összes bátorságomat, és odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy megtisztelne-e azzal, hogy bukósisakot cseréljünk, és ő szívesen megtette. Kérlek, ne higgyetek el mindent, amit olvastok az interneten. Soha az életben, nem lennék tiszteletlen vele, vagy a családjával. Folyamatosan imádkozom érte és remélem, hamar felépül.”

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában