Hamiltont megkereste a Ferrari

Lewis Hamilton elismerte, hogy kapott ajánlatot a Ferraritól.

A négyszeres világbajnok brit még mindig nem hosszabbította meg 2018 végén lejáró szerződését a Mercedesszel, de annyit már tudhatunk tőle, hogy

„Elkezdtük a tárgyalásokat, de nem igazán ez a prioritásom jelen pillanatban. Folytatni akarom a versenyzést, ezért egy ponton meg kell majd újítanom, de nem akkor fogom, amikor mások akarják. Majd megteszem, ha minden készen lesz.”

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy hűséges lesz jelenlegi csapatához:

„A piros a kedvenc színem, de jól vagyok ott, ahol vagyok. A lojalitás olyan érték, amire apám tanított. Csak kétszer váltottam csapatot pályafutásom során, nem az a fajta vagyok, aki ide-oda ugrál.”

Viszont a Mercedesnek nem árt résen lenni, mert a Ferrari már megkereste őt:

„Igen, de nem lehet náluk minden versenyző, akit akarnak. Mondom úgy, hogy hatalmas Ferrari-rajongó vagyok, fantasztikus a csapat, imádok ellenük versenyezni.”

Hamilton az elmúlt időszakban többször is sejtelmesen meglebegtette, hogy nyugdíjazza magát, erről most egy fokkal határozottabb véleménye van:

„Nem akarok rövid idő belül vagy idő előtt visszavonulni. Akár 40 éves koromig versenyezhetek, ha akarok, bár ezt nem gondolom. Maradhatok egy vagy két évig, de hogy annyira izgatott leszek-e két év múlva az új szezon miatt, mint most, azt előre nem tudhatom”

És még az is lehet, hogy a britnek új csapattársa lesz, ugyanis:

(Forrás/ fotó: Formul.hu / Gettyi Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon