Még több motoros számára lehet érdekes a Harley-Davidson második elektromos motorkerékpárja, ami az előző szériánál modernebb, fiatalosabb és olcsóbb is lett. A Harley nevét persze már hiába keresed rajta.

2018-ban nagy meglepetést okozott azzal a Harley-Davidson, hogy piacra dobta az első tisztán elektromos hajtású motorkerékpárját. A LiveWire azóta nálunk is kapható lett, és időközben önálló márkává vált, amivel az ára is szerényebb lett. A Harley emblémája nélkül ugyanis 30-ról 22 ezer dollárra csökkent a LiveWire One néven kapható motor ára.

A LiveWire márka most bemutatta a második elektromos motorját, aminek S2 Del Mar lesz a neve.

Az újdonság teljesen eltérő, eleve elektromos motoroknak szánt, moduláris műszaki alapra épül, és a teljesítménye valamivel szerényebb lesz, 106 helyett 80 lóerő. Persze lassú ezzel sem lesz, négy másodpercen belül éri el a százas tempót.

A kétszáz kilogrammnál könnyebb S2 Del Mar akkumulátora is kisebb, ezzel a hatótávja 235 helyett 160 kilométer egy feltöltéssel, de az ára is kedvezőbb. A 17 699 dolláros Launch Edition széria 100 példányát percek alatt lefoglalták, az alapmodell pedig 15 ezer dollárba kerül majd, amire egy kicsit még várni kell: 2023-ban indul csak a gyártása.

Ez is érdekelhet:

Gyártásba kerül az elektromos Harley-Davidson

A hangja nem, de a stílusa marad Harley-s.

Otthon, a lakásban töltheted fel ezt az elektromos motorkerékpárt

A motort igazából fel sem kell vinni a lakásba ahhoz, hogy feltöltsd.

És ezt olvastad már?
A belga Porsche-gyűjtő, akit tuti irigyelni fogsz