A volt világbajnok elég furcsákat beszél.

Damon Hill szerint a Williamsnek bontania kéne a szerződését a Mercedesszel, mert szerinte amíg tőlük kapják a motorokat, sosem lehetnek versenyben a világbajnoki címért.

A volt Williams pilóta, és 1996 világbajnoka elismerte, hogy hatalmas eredményeket ért el így is a csapat, mégis úgy gondolja, hogy ha nagyobb szintre szeretnének emelkedni, akkor bizony egy másik erőforrást gyártót kell találniuk, például a Hondát.

„Múlt évben javasoltam Claire Williamsnek, hogy váltsanak motorokat, mert az, hogy ugyanaz a gyártó adja nekik a motorokat, akik nyerik a bajnokságot, hátráltatja a csapatot attól, hogy ők is nyerjenek.”

„Úgy gondolom, hogy ha a csapat szeretné legyőzni azt, aki dominálja a bajnokságot, akkor más motorokat kéne használniuk, és szerintem a Honda lenne a legjobb választás. Szeretném látni, hogy hogyan megy a Williams egy Honda erőforrással, szerintem tudnának versenyezni a Mercedesszel. Katasztrófa, hogy milyen évük volt 2015-ben, de ebből rengeteget tanultak. Lehet, hogy tévedek, de ha képesek lennének nyerő motorokat gyártani, akkor a Williams velük képes lenne legyőzni a Ferrarit és a Mercedest.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Van benne feszültség! – megnéztük a vadonatúj Kia EV3-at

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés