Kijelölt parkolóhelyet továbbra sem kap.

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Zseniális színész, kávé- és süteményfogyasztási, valamint parkolási szokásai viszont nem túl kifinomultak. Az, hogy egy jóindulattal középkategóriás pékség a törzshelye a Margit híd budai oldalán, magánügy – pedig a híd túloldalán, a Vígszínház körül vannak tényleg jó pékségek –, az viszont már másokat is érint, hogy amíg beugrott egy túrós-barackos süteményért, többször is szabálytalanul és zavaróan parkolt, a zebrán felhajtva, a járdán, ahol tényleg nagy a gyalogosforgalom.

(Forrás: Blikk)

„Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet” – mondta Kern a Blikk-nek. Igaza van, ott tényleg nem lehet parkolni, és a környéken sem könnyű, más kérdés, hogy ha lenne ott egy-két szabályosan kialakított parkolóhely, akkor valószínűleg ugyanúgy foglalt lenne, mint általában arrafelé az összes, csak a gyalogosoknak lenne rosszabb.

Miután fotó jelent meg a szabálytalan parkolásról, lépett a II. kerületi önkormányzat. Parkolóhelyet nem alakítottak ki sem a művész úrnak, sem másnak, viszont virágládákkal ellehetetlenítették a felhajtást.

Ez lehetőséget adott volna Kernnek, hogy átszokjon egy jobb pékségbe – de nem egy másik pékségbe, hanem az út másik oldalára szokott át, ahol a zebránál szintén fel tudott állni a járdára a Toyotájával. A polgármester megint gyorsan reagált: parkolóhely továbbra sem lesz, több zöldterület viszont igen.

Nem akarunk tippeket adni, de nem lennénk az önkormányzat helyében, amikor Kern András rájön, hogy a zebránál a villamosmegálló járdaszigetére is akadálytalanul fel lehet hajtani!

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés