Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Denverben jókora hóvihar volt pár napja, így az utak igencsak havassá és csúszóssá váltak. Nehéz időjárási körülmények között az ember igyekszik még jobban odarakni magát: szerencsésebb esetben adott a téli gumi, amellyel jócskán megkönnyíthetjük a dolgunkat – és a többi autós dolgát is, hiszen ne feledjük: nemcsak magunkért, hanem másokért is felelősséggel tartozunk.

Egy autós azonban kiszúrta, hogy az egyik verda jobb első felnijén nem hogy téli gumi nem volt, hanem a gumi is hiányzott. A felvételt a videót rögzítő sofőr töltötte fel: mint írta,

Párszor majdnem össze is jött a baleset a Speer Boulevardon, ezért is döntött úgy a kamerázó sofőr, hogy jobb lesz lehagyni a Hondát. (A felvételt pedig azért készítette, hogy egy esetleges baleset esetén rögzítve legyen az egész.) A videó feltöltője egyébként utólag már a zseni jelzővel látta el a Honda sofőrjét – bár azt nem tudni, hogy ironizált-e. Az biztos, hogy nem lehetett egyszerű így vezetnie, de hogy irtó veszélyes volt, és nem kicsit felelőtlen, az fix.

Ritka nagy arc volt ez az orosz sofőr, pedig sokan összecsinálták volna magukat a helyében

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.