A YouTube-nézettségért egyre messzebb kell menni, és ezt a következő amerikai fickó bizonyította, aki házilag ásott rámpán ugratott át egy Lamborghinivel egy másikat.

Az ingerküszöbünk egyre magasabban van, nem lenne könnyű felkelteni a figyelmet egy olyan videóval sem, amiben két Lamborghini szerepel. De ha az egyik Lambo átugratja a másikat, az már valami, gondolta a következő felvétel készítője, Michael Hyssong, akinek ez a két sárga olasz csoda állítólag a garázsában áll.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Streetspeed717 (@streetspeed717) által megosztott bejegyzés

A youtuber korábban azzal vált hírhedtté, hogy egy patakot ugratott át vadonatúj Ram pick-upjával, amiért a környezetszennyezés miatt eljárás indult ellene, de nálunk inkább azzal húzta ki a gyufát, hogy

egy látszólag hibátlan Dodge Challengert tett tönkre előbb off-road kerekekkel, majd egyszerűen a tetejére borította.

Kivágja nálad is a biztosítékot az amerikai, aki izomautókat tesz tönkre

A 700 lóerős Ram pick-up és a Challenger is csúnya véget ért.

Azt állítja, hogy a manővereket magánterületen végzi, ezért nem ért egyet a büntetéssel, mindenesetre nem áll le az ugratással, amit ez a két Lamborghinivel felvett jelenet is igazol. Mint mondja, kiszámolta, mekkora árokra és rámpára van szükség, és az egészet a haverjaival együtt készítette el, ezért volt némi kockázat a manőverben.

Nem akarjuk tudni, hogy legközelebb milyen mutatványon töri a fejét, ha azzal jár, hogy ezt a két Lamborghinit teszi tönkre vele.

Ez is érdekelhet:

Az orosz idióta, aki a Porsche-szalon kirakatán hajtott ki a vadonatúj Taycannal

Az AMG GT-jét felgyújtó youtuber megint nem bírt magával.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában