Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A francia Lazareth nevét hallhattad már néhány hasonlóan őrült gép kapcsán, és a legújabb alkotásuk is egy négykerekű motorkerékpár, csak éppen használhatóbb, mint a Maserati-motoros korábbi változat.

Néhány éve a francia Lazareth azzal keltette fel a figyelmet, hogy egy Maserati-motor köré épített egy elképesztő négykerekű motorkerékpárt.

Az LM 847-ben egy 4,7 literes V8-as erőforrás dolgozott 470 lóerős teljesítménnyel, aminek a meglovaglásához igencsak nagy bátorság kellett. A Lazareth most kijött a szerényebb változattal, ami még mindig brutálisan néz ki.

azonban így is elég izmos, 197 lóerőre képes. Az LM 410 ezzel az erőforrással könnyebb, ezáltal jobban használható lett. A négykerekű motor ugyanúgy bedől a kanyarokban, de ha leszállsz róla, akkor kitámasztó nélkül is megáll a kerekein.

Az újdonságból összesen 10 példányt építenek, egyenként 100 ezer eurós áron, ami csaknem 34 millió forintnak felel meg. Hasonló áron jön tehát, mint a Ducati limitált szériás újdonsága, a 234 lóerős Superleggera V4.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.