Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha már unod az amerikai luxusautókból épített sztreccslimókat, és annál valami hatásosabb belépőre vágysz, akkor itt ez a gördülő kisrepülő, amit egy Learjet magángépből építettek, és a belseje olyan, mint egy night club.

A különféle Cadillac és Lincoln modellekből épített sztreccslimók már egészen elcsépeltek, de nyújtott Hummert is mindenki látott már. Olyat azonban, mint a Limo-Jet, még nem nagyon. Az ötletét az oregoni Dan Harris találta ki még a kétezres évek elején, és csak 2018-ban lett kész a Learmousine néven is emlegetett jármű, amit most meg is lehet venni.

A Learmousine nemcsak a ragyogó Candy Red fényezése miatt feltűnő, ez tényleg egy kerekeken gördülő magángép, ahol a futómű és a hajtás megtervezése vitte el a legtöbb időt. A széles és peres abroncsokkal szerelt kerekek 28 colosak,

A pilótafülkében hagyományos a kormánykerék, és a külső kamerák képét mutató monitorokra is szükség van a manőverezéshez, a Learmousine ugyanis jókora darab, 12,6 méter hosszú és 2,4 méter széles. Mégis forgalomba mehet, rendszáma is van.

amihez külső hangszórók is tartoznak. A 18 személyes bulimobil májusban kerül a Mecum indianapolisi aukciójára, és még megtippelni sem merték, mennyiért megy el, de egy Chevrolet pick-upot és egy 13,5 méteres trélert is adnak hozzá.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.