A legújabb Batman-film Batmobile-ja után itt a Vissza a jövőbe DeLoreanje LEGO-ból, ráadásul a készletéből a trilógia mind a három részében szereplő változatát megépítheted.

A rajongók biztosan nem fognak összeveszni azon, hogy a LEGO a Vissza a jövőbe-széria időgépének melyik változatát vette alapul a legújabb készletéhez, hiszen a kockákból mind a három filmben szereplő változatot megépítheted. Persze nem együtt a hármat, hanem egyszerre csak egyet, de utána átépítheted egy másikra.

A LEGO-ból összerakható DeLorean nem kicsi, 35 centiméter hosszú, és ennek megfelelően elég részletesen kidolgozták: a motorháztető és az ajtók is nyithatók,

megvan benne a vezérlőpult az ikonikus dátumokkal, és a kerekek is behajthatók repülő módba.

A szélvédőt és a DeLorean orrát alkotó elemeket eleve ehhez a készlethez tervezték.

A csomagban minden benne van, amire csak szüksége lehet egy Vissza a jövőbe-rajongónak:

a világító fluxuskondenzátor, egy doboz plutónium, Marty légdeszkája, és persze Brown doki és Marty McFly figurája is.

A bemutatóhoz pedig olyan kisfilmet dobtak össze Brick to the Future címmel, ami akár egy Vissza a jövőbe LEGO-film előzetese is lehetne.

A képek háttere nem véletlenül ismerős, a fotózáshoz a hollywoodi Universal Studios híres forgatási helyszínére vitték a háromféle LEGO-változatot, és persze a DeLorean-időgép életnagyságú mását is. A készletre már nem kell sokat várnod, április elsejétől rendelhető a LEGO holnapján és a márkaboltokban is.

Nem ez az első DeLorean-időgép, amit a LEGO megalkotott, de a korábbi készlet jóval kevésbé volt részletes, csak 400 kockából állt, míg az új csomagban 1872 elemből rakhatod össze Marty és Brown doki járgányát.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A BMW-nél nem tűnik el teljesen a kézi váltó, de nem is lesz olcsó